Stafi

Luljeta Demolli

Luljeta Demolli


Luljeta Demolli është Drejtoreshë Ekzekutive në Qendrën Kosovare për Studime Gjinore. Më parë ajo ka punuar si Menaxhere e Projektit dhe hulumtuese kryesore për ...Me shume

Driton Parduzi

Driton Parduzi


Driton Parduzi është Koordinator i Financave / Administrativ, në Qendrën Kosovare për Studime Gjinore. Ai është i diplomuar në Fakultetin e Shkencave Matematikore në ...Me shume

Dafina Prekazi

Dafina Prekazi


Dafina Prekazi punon si Menaxhere e Programit në Qendrën Kosovare të Studimeve Gjinore. Dafina ka përfunduar studimet për Menaxhim dhe Administrim Publik në Universitetin ...Me shume

Alba Ajdarevikj

Alba Ajdarevikj


Alba Ajdarevikj punon is Menaxhere e Projektit në Qendrën Kosovare për Studime Gjinore. Alba ka studiuar Studime të Paqes & Konflikteve dhe Politikë Publike & ...Me shume

Arnina Beçiri

Arnina Beçiri


Arnina Beçiri punon si Dizajnere Grafike dhe për konsulente për marrëdhënie me publikun në Qendrën e Kosovare për Studime Gjinore. Aktualisht ajo është duke përfunduar ...Me shume

Etleva Zeneli

Etleva Zeneli


Etleva Zeneli punon si Menaxhere e Projektit në Qendrën Kosovare për Studime Gjinore. Ajo ka studiuar drejtësi në Universitetin e Prishtinës, Fakulteti Juridik. Angazhimet ...Me shume

Fleta Çetaj

Fleta Çetaj


Fleta Cetaj punon si Menaxhere e Projekti në Qendrën Kosovare për Studime Gjinore. Ajo ka diplomuar në Fakultetin Juridik në Universitetin e Prishtinës dhe aktualisht ...Me shume