Arnina Beçiri

Arnina Beçiri

Arnina Beçiri punon si Dizajnere Grafike dhe për konsulente për marrëdhënie me publikun në Qendrën e Kosovare për Studime Gjinore.

Aktualisht ajo është duke përfunduar studimet Master në Veprim Humanitar Ndërkombëtar në Universitetin e Maltës. Arnina është një avokate e pasionuar për refugjatët dhe të drejtat e grave. Ajo ka fituar përvojë në ndihma humanitare në Liban dhe Maltë dhe më parë ka punuar në sektorin e Zhvillimit Ndërkombëtar në Gjermani dhe Kenia.