LETËR E HAPUR PËR OFRUESIT E SHËRBIMEVE MEDIALE AUDIOVIZUELE: TË NDALOHET GJUHA E URREJTJESKomisioni i Pavarur i Mediave, Agjencia për Barazi Gjinore dhe Qendra Kosovare për Studime Gjinore i kanë dërguar letër të hapur mediave vizuele për ndalimin e promovimin e gjuhës së urrejtjes.

Letrën e hapur mund ta shfletoni në butonin e mëposhtëm: