Stafi

Luljeta Demolli

Luljeta Demolli


Luljeta Demolli është Drejtoreshë Ekzekutive në Qendrën Kosovare për Studime Gjinore. Më parë ajo ka punuar si Menaxhere e Projektit dhe hulumtuese kryesore për projektin ...Me shume

Driton Parduzi

Driton Parduzi


Driton Parduzi është Koordinator i Financave / Administrativ, në Qendrën Kosovare për Studime Gjinore. Ai është i diplomuar në Fakultetin e Shkencave Matematikore në ...Me shume

Nita Zogiani

Nita Zogiani


Nita Zogiani punon si Menaxhere e Projektit në Qendrën Kosovare për Studime Gjinore. Nita iu bashkua QKSGJ-së në vitin 2015. Momentalisht, ajo është e angazhuar në ...Me shume

Dafina Prekazi

Dafina Prekazi


Dafina Prekazi punon si Koordinatore e Projektit në Qendrën Kosovare për Studime Gjinore. Dafina ka përfunduar studimet në Menaxhment dhe Administrim Publik në ...Me shume

Lavdi Zymberi

Lavdi Zymberi


Punon si Koordinatore e fushës për projektin e financuar nga BE “Barazia dhe përfaqësimi gjinor përtej kufijve”. Ajo ka titullin Master i Administrimit Publik nga IIT ...Me shume