Tryezë diskutimi "Demokracia në udhëkryq: si të ç'rrënjoset pabarazia gjinore në vendimmarrje?"Luljeta Demolli, drejtore ekzekutive në Qendrën Kosovare për Studime Gjinore (QKSGJ) mori pjesë në tryezën e diskutimit "Demokracia në udhëkryq: si të ç'rrënjoset pabarazia gjinore në vendimmarrje?"organizuar nga Grupi i Grave Deputete dhe NDI për nder të shënimit të Ditës së Demokracisë.