Tavolinë diskutimi në RIT KosovoTë Hënën, me 1 korrik, QKSGJ mbajti një tavolinë diskutimi në RIT Kosovo për "Sterotipet gjinore dhe Zgjedhjet në Karrierë" në Kosovë, prezentuar nga Venera Demukaj.

Luljeta Demolli, drejtoresha e QKSGJ-së, ishte e ftuar për të dhenë komentet dhe pikëpamjet e saja rreth kësaj çeshtje.