Studentet e Essex vizituan Qendrën Kosovare për Studime GjinoreMe 19 Qershor studentet e fakultetit Essex vizituan QKSGJ-në.

Gjatë takimit u diskutua për punën tonë në fushën e të drejtave të grave dhe barazisë gjinore në Kosovë.